Geplaatst in Bijzondere momenten, Leuk om te doen

Ei-catchers

Misschien zet de titel je op het verkeerde been en dacht je aan een verhaal over eieren gooien en vangen met alle risico’s van dien. (Ik weet overigens niet of zo’n traditie bestaat?) Maar niks aan de hand, hoor. Het gaat over mooie paaseieren, naturel en kleur, gouden haasjes en lieve lammetjes. Kortom een blogje over pasen.


Ieder jaar verzamel ik inspiratie uit bladen en van Pinterest voor de traditionele versieringen met pasen. Decoreren is iets dat ik vanuit thuis ken en ook dit jaar weer met plezier doe. Het is fijn om het huis ieder seizoen met kleine artikelen mooi aan te kleden. Een vaas met bloesemtakken en tulpen. Wat takken met hangende eitjes versierd, kleine nestjes uit mos of stro, veertjes, wollen lammetjes, houten figuren en ieder jaar een gouden haasje uit chocolade (vanaf mijn kinderjaren hoort de gouden (chocolade) haas met het rode halsbandje en het gouden belletje erbij).

Bont en blauw met een gouden randje

De decoraties versieringen hou ik het liefst zo naturel mogelijk al was ik wel heel erg gecharmeerd van de blauwe tinten, die mij in een blad opvielen. En omdat blauw mijn lievelingskleur is wordt het dit jaar dus blauw met een gouden randje (lees haasje en Royal Delft).

Verstopt

En als afsluiter van dit blogje dan de lammetjes. Fijne paasdagen een ieder.

Colofon

De foto van de lammetjes is van Lena Schreijenberg, de coverfoto van pexels.com.

7 gedachten over “Ei-catchers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s