De moeite waard

Onverwachte wegen
zijn vaak de mooiste

Breiwerk

Vandaag ben ik weer begonnen met breien. Lekker met wol aan de slag. Muts, sokken truien en een sjaal staan op de planning. Kleurrijk breiwerk voor een warm hoofd, lijf en voeten. Winter is coming

Ochtendstilte

Een herfstwandeling vanochtend in het natuurgebied direct bij huis. Monty en ik genoten van de stilte en het moois in de natuur

Mooie momenten 2#

Mijn favoriete geluksbrengers bij elkaar zou je kunnen zeggen: seafood, boeken, wijntje, een boekenwinkel en tof gezelschap. Ik had kaartjes gewonnen voor het Suffe Tutten event(je) Oe-oester-me-noe. Het was super gezellig daar op de zonnige zondagmiddag op het terras bij de boekenwinkel. Op de terugweg naar de auto kwam ik in de drukke binnenstad (het […]

Dat viel mij op deze week #2

Het was een hele afwisselende week met klusjes thuis, mijn vaste oppasmiddag, verder de zolder opruimen en spulletjes wegbrengen naar kringloopwinkels en museum(tje) van voormalige collega. Lekker spannend boek gelezen, een recept uit het nieuwe kookboek gemaakt en wat patronen voor breiwerk uitgezocht. Natuurlijk ook ‘gewerkt’ aan mijn @seasidesblog en ideeën verzameld voor moodboards en […]

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Volg mij

Hou je ook van blijmakers ?
Volg mij ook op