De moeite waard

Onverwachte wegen
zijn vaak de mooiste

Hemelvaart

Hier voor vandaageen gratis toegangskaartvoor het openluchttheater neem plaats op het wolkendeklicht het ankerbeleef golvende momententerwijl je staat, ligtachterover leunt,denkt, voeltof zomaar staartzie hoe de wolken drijvenhoe de hemelvaart Ariena Ruwaard (Hout Woord)

Pluk de dag

Pluk de dag met een lach Stil of druk De dag die ik plukEen emotie van gelukDe dag kan niet meer stuk FOTOCREDITS @Zeeuwsblauw

Vis-à-Vis

Intussen weer al negen jaren geleden opende aan de boulevard in Vlissingen een visrestaurant met de prachtige naam Vis-à- vis. De Franse uitdrukking (letterlijk: van aangezicht tot aangezicht) was in basis bedoeld als term voor de opstelling van stoelen en banken tegenover elkaar zoals in een voertuig. Maar het restaurant speelde met de term ook […]

Boekengeluk

“Geluk is een mok koffie en een goed verhaal.” Afgelopen weken las ik veel leuke logjes over het geluk van én in kleine dingen. Compleet met mooie lijstjes met tien kleine alledaagse geluksdingen. Voor mij is lezen een van de dingen die mij echt gelukkig maken. Wegdromen in een boek staat bovenaan op mijn lijst. […]

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Volg mij

Hou je ook van blijmakers ?
Volg mij ook op