Geplaatst in Boek en Beeld, Dat viel mij op

Voorjaarsmomentje

Poeh wat ben ik blij. April is van start en eindelijk is het lente in het echt en niet alleen op de kalender. Niet dat ik afgelopen weken niet gewandeld heb, maar met regenjas, muts op en handschoenen aan in regen en tegen een sterke wind op lopen is toch echt geen pretje.
Daarom ben ik zo blij met het weer van vandaag en voorspeld voor de rest van deze week. Ik zie het als een uitnodiging om lekker naar buiten te gaan die ik graag aanneem.

Ik heb een van de moodboards erbij gepakt van de leuke workshop van de Suffetutten in januari. In fris geel met een bijtje en inspiratie voor meer zonnige blogmomenten.

Overigens zien jullie ook een kleine verwijzing naar mijn andere blog Seasidesblog. Misschien ook interssant leuk om daar eens te kijken als jullie het nog niet kennen.

Natuurlijk trek ik nog steeds een warm vest als ik uit de wind in de zon zit of een jas aan als ik ga wandelen. Maar wat een verschil met vorige week.

En s’avonds is het echt veel langer licht als de zon schijnt. Zo krijg ik stiekem al een een beetje voorvreugde op het late voorjaar/vroege zomer.
Ik ga overigens deze week starten. met het boek van Franco Faggiani met de toepasselijke titel ‘Het licht van de lente‘. En luister naar de Spring is in the air van Toon Hermans.

Maar nu eerst maar genieten van deze hopelijk zonnige lenteweek.

Colofon

De song met tekst is te vinden op Toon Hermans.

2 gedachten over “Voorjaarsmomentje

  1. Ik denk dat je muts nog niet moet opbergen. Hier staat het ijs op de auto. Gister was het met 9 graden en veel wind ook niet echt lekker voor de meeste mensen denk ik.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s