Geplaatst in Quote, gedachten

Klein geluk

Het zit niet in de grote dingen, de veelheid van spullen, de luxe en overdaad. Het zijn de kleine momenten waar ik blij van word. De hond die vrolijk vooruit springt en staan blijft om te kijken of je eraan komt . De blijdschap van je kleinkinderen als je ze van school ophaalt. De kaarsjes die op tafel staan en warm licht geven, de wollen zelfgemaakte trui die je over je hoofd trekt. Het schriftje met de mooie tekening …

3 gedachten over “Klein geluk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s