Geplaatst in Foto

Volhouders

In de zilte boomgaard

Het zijn volhouders, de fruitbomen en meidoorns die er nog zijn. Overgebleven van de vroegere peren- en appel boomgaard. Waar je jaren geleden nog een witte/gele bloemenpracht zag. De boomgaard is nu onderdeel van het natuurgebied Waterdunen waar zout water met de getijden mee in- en uitstroomt. De boompjes en struiken worden niet meer gesnoeid en zijn begroeid met mossen. Er zitten nog steeds bloesems aan, al zie ik dat het ieder jaar minder wordt. En logisch dat je straks dan met de oogsttijd de appels en peren ook per boom op een hand kunt tellen. Maar ik ben blij met de enkelingen, het zijn ware volhouders zo in de zilte grond met hun mooie bloesems.

Dit blogje is geïnspireerd door en geschreven voor de foto-challenge, waar ik vanaf deze week aan deelneem. Elke vrijdag geeft Anne (klik) een nieuw foto-voorstel. Thema van deze week is #Bloesem.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s